DRÖMKLÄNNINGAR

FRÅN VISION TILL VIGSEL

Nedan finner du inspiration från tidigare Calmius éve brudar och deras upplevelse. För det är en magisk upplevelse att få skapa din egna klänning.
Clara
Foto: Anna Storm
Clara Reijers ord om oss:

”Det var ett väldigt enkelt val att välja Calmius éve då allt kändes rätt vid första mötet. För det första otroligt fin design såklart men också väldigt proffsigt bemötande, vilket gjorde att jag kände att jag var i trygga händer.

Det kändes som Amanda förstod direkt vad jag efterfrågade och gillade. Jag visade olika bilder på vad jag tyckte var fint och Amanda visade då olika lösningar och tygprover på hur jag kunde få just min drömklänning!

Jag hade varit på en del ställen innan och provat “färdiga” klänningar och jämfört med de ställena var er service outstanding! Vilket också var väldigt avgörande.

Jag tycker att allt i processen har varit väldigt roligt att få vara med på. Och Amanda gör det väldigt enkelt, naturligt och personligt att vara med i processen. Det gör så mycket att få uppdateringar hur processen går eller en bild på något nytt som hänt. Och om jag kommit på något nytt eller velat ändra något under tiden har det aldrig varit några problem.

Det är mycket i en bröllopsplanering som känns rörigt, mycket man ska ha koll på och som man är orolig för hur slutresultatet ska bli. Men klänningprocessen (som jag kan tänka mig många andra oroar sig för) har jag inte oroat mig för alls.”

Sarakajsa ord om oss:

Hur skulle du beskriva Calmius éve?
– Lyxigt, genomtänkt och exakt vad blivande brudar behöver.

Varför valde du att skapa din klänning med just Calmius éve?
– Jag letade efter den perfekta klänningen i månader, besökte varje bröllopsbutik i Stockholm och surfade runt på nätet. Jag visste exakt vad jag ville ha men det var omöjligt att hitta något som ens var i närheten av min drömklänning.

Hur var det att få bära sin egendesignade drömklänning på bröllopet?
– Helt underbart! Jag hade länge haft en bild av klänningen i mitt huvud och att lyckas få en skiss att bli verklighet med Amandas hjälp var som en dröm som gick i uppfyllelse. Fantastiskt roligt att få så många komplimanger angående klänningen.

Vad har varit det bästa i klänningsprocessen?
– Det bästa med klänningsprocessen har varit att få vara med under varje moment; från planering till val av tyger och att se hur klänningen omsorgsfullt skapas framför ögonen. Såklart även slutprovningen.

Vad skulle du säga till en blivande brud om oss?
– Amanda på Calmius éve visar verkligen att allt är möjligt. Jag hade lite svårt att förklara exakt hur klänningen skulle vara men Amanda kom med tips och råd och slutresultatet blev perfekt. Brudklänningen är en så pass stor och viktig del i bröllopet så jag tycker man ska gå all in.

Foto: Fabian Wester

VILL DU UPPLEVA DENNA RESA?

BOKA ETT FÖRSTA MÖTE MED AMANDA HÄR!