VÅRT SYFTE

GÖRA COUTURE TILLGÄNGLIGT TILL FLER

Vi vill göra couture tillgänglig till fler, för alla förtjänar att glänsa.

Calmius éve är fött ur en längtan att förändra och påverka på riktigt då vi ser en mer hållbar framtid som vi skapar tillsammans. Eve betyder traditionellt liv eller “att leva” och det är precis vad vi vill bidra till. Ett samhälle där vi lever, istället för att överleva.

Vi brinner för att kvinnligt entreprenörskap och vi omfamnar kvinnliga egenskaper som styrkor för ett mer balanserande företagande för alla.

Vi skapar moderna och sensuella klänningar i exklusiva tyger och material inom Europa. Vi har en unik men efterfrågad stil på den skandinaviska marknaden. Vi har inga storlekar utan alla klänningar beställs enligt dina mått för perfekt passform. Size you, helt enkelt!

Vi designar klänningar för att inspirera dig att hitta eller skapa din drömklänning. För vi är medvetna om att inte alla har förmågan att visualisera fram hur något skulle kunna se ut.

Våra klänningar och kollektionerna designas i Stockholm, sys upp i en atelje i Riga och består alltid av högkvalitativa tyger från Barcelona, Berlin, Paris och Amsterdam.

Kärlek! / Amanda & Linnea